Johanneslustgatan 1, 212 28 Malmö 0728 - 31 66 10 Info@dinrostskaeka.se

Ett vackert sammanträffande!

17 juni, 2018 ekaAdmin

Häromdagen gick jag med min familj in i en elektronoikbutik och tittade runt. Sen dyker en lång och vältränad ung man upp. ”Minns du mig?”, jag tänker efter.. ansiktet är väldigt bekant: ”men shit vänta..!” hinner jag få fram. ”Du hade mig för några år sedan på Rörsjö-Zenithskolan”.. ”woow!! Just det, hur mår du min vän?!”. För 2 år sedan hade vi en intensiv insats på hans skola som stod inför stora utmaningar och trygghet och studiero var huvudfokus. ”Jag vill bara säga att du har inspirerat mig väldigt mycket..” hans ögon vattnas nu.. ”Broder..! Vacker är du, det är ni som inspireras oss, ge mig en kram ❤, kom du ska få säga hej till min familj!” Han följer med och säger hej och berättar sedan ”denna killen har inspirerat mig.. jag har kämpat hårt sedan dess och ligger på tredje plats i friidrott i Skåne nu.. jag ska vidare och plugga på gymnasiet.. jag har valt ekonomi” nu börjar familjens ögon också vattnas.. det blir en vacker stund.. som ger mig kraft.. påminner mig varför vi ständigt måste finnas där för våra barn.. och få mig känna mig ödmjuk att mina lärare är oftast hälften så gamla som jag. Om världen bara visste hur mycket kärlek och kraft ni bär på min vän.. om de bara visste!